perjantai 16. syyskuuta 2011

Paniikki?

Koeviikon lähenee vaikkei sitä tahtoisikaan. Ensimmäinen koe on nyt noin kahden viikon kuluttua. Ehkäpä sen jälkeen pystyy jo totuttautumaan tähän elämään ja hommasta alkaa tulla rutiini?

Minulla on tämä jakso ollut suhteellisen rento, neljä lukuainetta & Musiikin ja kuvaamataidon kurssit. Eli vain neljä koetta tässä koeviikossa. Mutta silti panikoin vähän. En ole nimittäis hyvä Ruotsin kielessä taikka matikan saloissa, ja kummastakin on kokeet. Käyn siis pitkää Matikkaa ja A-ruotsia. Tämän lisäksi on Biologiaa ja Historiaa, mutta niistä uskon selviytyväni kunnialla.

Olisko kenelläkään hyviä opiskelöuvinkkejä? Itse alan varmaan hiljalleen nyt kertaamaan vanhoja asioita, jotta oppisin niitä.

2 kommenttia:

  1. Kieliä oppii kivasti jos katsoo netissä videoita tai lukee jotain sil kielellä. Ikävä kyllä ne videot ei ikinä oo mistään aiheesta, mitä kokeessa kysyttäis. Oon yrittäny joskus arvata mitä ope aikoo kysyä ja lukenu sit vaan sen. Kaikki kieliopit on aina sellasia kun niistä tulee joka kerta kysymyksiä. Sit sanoista esimerkiks kun oli englannissa jotain niitä luonnonsuojelusanoja niin luin sen chapterin tosi hyvin ja jätin vähemmälle ne muut. Sit kokeessa olikin juuri aineessa luonnonsuojeluteema.

    Lukion eka koeviikko on kauhee, stressasin siitä tosi paljon et mitä arvosanoja tulee. Sit kun kaikista tulikin ihan hyvät niin toisella koeviikolla osasi jo ottaa rennosti. Varmaan sullakin käy niin ja pääset rutinoitumaan! :)

    VastaaPoista
  2. Eka koeviikko oli ihan kamala, stressasin sitä suhteessa varmaan enemmän kuin ylppäreitä. Elä sinä tee niin, ei kannata. Tunnet ittes sitten kokeenpalautuksissa hyvin tyhmäksi. :D

    Lukion kokeet on siitä kivoja, että kysymyksissä tarvitsee harvemmin muistaa yksittäisiä nippelitietoja sieltä kurssikirjoista, riittää kun handlaa kivoja kokonaisuuksia ja värittää niitä sitten tarvittaessa mieleen eksyneillä yksityiskohdilla. :D

    VastaaPoista